Uutiset

Chisu julkaisi yllätyksenä uuden singlen

23.5.2017

Chisu julkaisi fanien yllätykseksi viime viikollla uuden singlen Ei riidellä enää. Uuden kappaleen nerokkaat lyriikat ja intensiivinen tuotanto luovat jälleen kiehtovan kokonaisuuden.

”Ihanaa julkaista uutta musaa! Viime syksyn kiertueen loputtua keskityin studiotyöhön ja kirjoittamiseen. Opettelin uutta, ostin uuden vihon, teroitin kynät ja tässä tulos! Kappaleeseen tiivistyy monta aihetta: vaikeiden asioiden käsittelemisen välttely, pelkojen luomat kulissit, estoisuus, intohimon ja elämän puute. Halusin biisistä staattisen mutta dynaamisen, jonka sisällä väijyy tikittävä pommi ”, Chisu kertoo.

Kappale on Chisun säveltämä, sanoittama ja tuottama. Singlen on miksannut lontoolainen Michalis Michael, joka on työskennellyt mm. Draken ja Trickyn kanssa. Ei riidellä enää -kappaleessa kuullaan myös Pipsa Hurmerinnan lausumia ranskankielisiä lauseita.

Kuuntele Ei riidellä enää –kappale tästä!

Chisun kesän kiertue alkaa Kokkolasta perjantaina 30.6.

Ylös