Uutiset

DJ-TUOTTAJA JEREMY FOLDEROLILTA UUTTA MUSIIKKIA

9.5.2017

Dj-tuottaja Jeremy Folderolin uusi single Writing History julkaistiin 5. toukokuuta. Kappaleella laulaa Aidan Winkles -niminen mies.

Tapasin viime kesänä biisinkirjoittaja Tim Blokin biisilerillä Ruotsissa. Ystävystyimme nopeasti, ja sain Timiltä kutsun Amsterdamiin kirjoittamaan biisejä. Yhteen sessioon oli kutsuttu myös biisinkirjoittaja Aidan Winkels. Valvoimme vuorokauden putkeen, sillä meillä oli yksi hauskimmista biisintekosessareista ikinä. 24 tunnin aikana kirjoitimme ja nauhoitumme koko biisin. Reissun jälkeen kuuntelin biisin uudelleen ja aloin tehdä siihen kunnon tuotantoa. Ja lopputulos on tässä”, Jeremy kertoo.

Kuuntele Writing History täältä!

Jeremy Folderol, oikealta nimeltään Jere Saharinen, on 21-vuotias dj ja tuottaja. Jo kahdeksan vuotta sitten musiikin tekemisen aloittanut Jeremy on muun muassa esiintynyt Pohjoismaiden suurimman EDM-festivaalin Weekend Festivalin lavalla heti David Guettan jälkeen.

Ylös