Uutiset

INDIE-MENESTYS THE WAR ON DRUGSILTA UUTTA MUSIIKKIA

2.5.2017

Tulevasta albumista lisätietoa pian

Yhdysvaltalainen indierock-yhtye The War On Drugs julkaisi torstaina uuden kappaleen “Thinking of a Place”. Kappale on yhtyeen debyytti Atlantic Recordsille ja bändin ensimmäinen julkaisu sitten vuonna 2014 ilmestyneen Lost In The Dream –albumin. The New York Timesin huomioima ”Thinking of a Place” on yhtyeen jäsenen Adam Granduncielin tuottama ja Grammy-voittaja Shawn Everettin äänittämä ja miksaama kappale.

Suomessakin Flow-festareilla nähty yhtye on ilmoittanut lähtevänsä syyskuussa reilun kahden kuukauden kiertueelle, joka ulottuu myös Tukholmaan. Liput tulevat myyntiin perjantaina 5. toukokuuta osoitteessa www.thewarondrugs.net.

Lisätietoja The War On Drugs –yhtyeen neljännestä studioalbumista saatavilla pian.

Kuuntele Thinking Of A Place tästä!

The War On Drugs
Instagram
Facebook
Twitter

Ylös