Uutiset

TUULI JULKAISI UUDEN SINGLEN ”SOLO”

9.5.2017

SOLO esittelee itsevarman ja monipuolisen Tuulin

Tammikuussa 18-vuotta täyttänyt Tuuli julkaisi torstaina 4.5. uuden singlen SOLO. Kiinnostavasti tuotettu biisi yhdistettynä aikuistuneeseen, raikkaaseen ääneen vie Tuulin musiikin aivan uudelle tasolle. SOLO-kappaleen takana ovat hittituottajat Jaron & Istala (mm. Evelinan Sireenit) sekä Tiina Vainikainen (mm. Nikke Ankara).

SOLO kuvastaa hyvin mun vahvaa itsenäistä luonnetta. Jaron & Istalan jenkkisoundi tuotannossa uppos muhun heti ensi kuulemalta ja oon tosi tyytyväinen meidän yhteistyöhön”, kertoo Tuuli.

Tuulin aikaisempaan tuotantoon lukeutuvat mm. kultaa myynyt Nimet listalla feat. Mikael Gabriel sekä Justin feat. Daniel Okas.

Tuuli avasi ensimmäisenä tunnetuista artisteista oman Youtube -kanavan ja mm. laadukkaat coverit keräävät satojatuhansia katselukertoja kanavalla. Monilahjakas artisti on musiikin ohella luontevasti myös sosiaalisen median edelläkävijä.
Tuuli on parhaillaan Demi-lehden toukokuun numeron kannessa. Lue juttu täältä.

Ylös