Uutiset

Vaihtoehtorock-konkari Muse julkaisi uuden singlen ”Dig Down”

23.5.2017

Iso-Britannian menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva Muse julkaisi keskiviikkona uuden singlensä ”Dig Down”. Kappale kertoo selviytymisestä ja yhteen hiileen puhaltamisesta, taistellen oikeuden puolesta viimeiseen asti. Kappale on tuotettu yhteistyössä Mike Elizondon kanssa ja sen on miksannut Spike Stent.

”Kirjoittamalla tämän kappaleen haluan pistää vastaan tämän hetkiselle maailmassa vellovalle negatiivisuudelle. Haluan inspiroida ja antaa toivoa ihmisille, jotka taistelevat heille tärkeiden asioiden puolesta. Pystymme yksilöinä muuttamaan mailmaa, jos haluamme.” – Matt Bellamy

Kappaleen selviytymishenkisellä videolla nähdään malli Lauren Wasser, joka menetettyään jalkansa taisteli tiensä takaisin mallimaailmaan. Videon ohjaaja Lance Drake kertoo ajatelleensa Laurenia heti kuultuaan Dig Down –kappaleen.

Kuuntele Dig Down tästä!

Ylös