Uutiset

VESALA KEIKKAILEE SYKSYLLÄ SUOMESSA – KONSERTTISALIKIERTUE ON JULKAISTU

23.5.2017

Liput Vesalan konserttisalikiertueelle tulivat myyntiin maanantaina.

Vesala ilahduttaa keikkailemalla tänä vuonna Suomessa kesän festarien lisäksi myös syksyllä. Kiertue käynnistyy Pihtiputaan Pihtipudas-salista 13.10. ja päättyy Turun Logomoon 3.11. Vesala on toistaiseksi keikkaillut Suomessa vain kesällä 2016.

Ihanaa että vihdoin löytyi aikaa tehdä pidempiä konsertteja Suomessa, olen jo monta vuotta haaveillut tästä! Konserttisali-iltaan mahtuu kaikkea sellaista upeaa jota ei voi kesäfestivaaleilla esittää. Itselleni nämä keikat ovat koko vuoden odotetuin juttu ehdottomasti, odotan innolla yhteisiä iltoja yleisön kanssa.” – Vesala

Konserttisalikiertue 2017:

13.10 Pihtipudas, Pihtipudas-Sali
14.10 Kuopio, Kuopion Musiikkikeskus
15.10 Oulu, Madetojan Sali
18.10 Tampere, Tampere-talo
20.10 Lappeenranta, Lappeenranta-sali
21.10 Lahti, Sibeliustalo
26.10 Hämeenlinna, Verkatehdas
27.10 Helsinki, Kulttuuritalo
28.10 Savonlinna, Savonlinnasali
3.11 Turku, Logomo

Vesala julkaisi nimeään kantavan debyyttialbuminsa kesäkuussa 2016. Albumi oli kriitikoiden ja kuulijoiden ylistämä ja tuotti monta hittisingleä: ”Tequila”, ”Tytöt ei soita kitaraa”, ”Älä droppaa mun tunnelmaa” sekä ”Ei pystyny hengittää”. Vesalalle myönnettiin kesällä 2016 Juha Vainio -sanoituspalkinto ja helmikuussa 2017 Vesala palkittiin neljällä Emmalla. Tulevasta musiikista saatiin ensimmäinen maistiainen 4.5. ”Muitaki ihmisii” –singlellä, joka nousi heti Spotifyn top10-listalle ja lisättiin isojen radiokanavien soittolistoille.

Ylös