Uutiset

WARNER MUSICIN KIINNOSTAVA TULOKASARTISTI VESTA JULKAISI UUDEN SINGLEN

31.5.2017

Etenee Recordsille hetki sitten sainattu, 22-vuotias laulaja-lauluntekijä Vesta, on vasta uransa alkuaskelilla herättänyt jo laajalti huomiota upealla äänellään ja poikkeuksellisella tyylillään.

Tänään julkaistu single ”Sun katu” kertoo eron aiheuttamasta valtataistelusta. Tunnelmaltaan upea kappale on Vestan sanoittama ja säveltämä ja tuottannosta vastaa Jori Sjöroos, jonka kanssa Vesta työstää tulevaa albumiaan.

”Sun katu on voimabiisi jota Mä itse tarvitsin, ja luotan et joku muukin saattaa tarvita.” -Vesta

Vestan musiikki on folk-vivahteista poppia, jossa sanoitus on kappaleiden tärkein elementti. Kappaleissa on Vestan tummanpuhuvan äänen lisäksi sopivan melankolinen mutta myös leikkisä tunnelma. Peloton ote musiikilla leikkimiseen on Vestan selkeä tavoite ja keino ilmaista mielenmaisemaansa.

Vesta nousi suomalaisen musiikkimedian tietoisuuteen jo ensimmäisellä omakustannejulkaisullaan, Varjo. Sittemmin julkaistut singlet ”Anteeksi” ja ”Vielä1” nostivat artistin myös Spotifyn suurimmille kotimaisille soittolistoille sekä radioiden aalloille.  Vesta on myös fiitannut Töölön Ketterän sekä Kauriinmetsästäjien kappaleissa.

Keikat 2017
23.6. Helsinki, Stadin Juhannus
1.7. Seinäjoki, Provinssirock
8.7. Turku, Ruisrock
15.7. Joensuu, Ilosaarirock
5.8. Oulu, Varjo-Festivaali
13.8. Helsinki, Flow Festival
19.8. Jyväskylä, Lounaispuisto Festival
7.9. Helsinki, Henry’s Pub / Helatorstaiklubi
6.10. Tampere, Lost in Music

Ylös