Uutiset

ANTTI TUISKU RIKKOI OMAN ENNÄTYKSENSÄ

12.6.2017

Suomen kirkkaimman poptähden Antti Tuiskun uusi single Hanuri feat. Boyat julkaistiin 30. toukokuuta. Kappale nousi suoraan Spotifyn tavoitellulle ykköspaikalle. Samalla Antti rikkoi oman ennätyksensä huikeilla kuuntelumäärillä, yli 155 000 päivästriimillä.

– On ollut älytöntä huomata kuinka ihmiset ovat aidosti halunneet biisin menestymistä ja tehneet kaikenlaisia tempauksia sen edesauttamiseksi. Elämässäni on jo tovin ollut tosi positiivinen pore ja uskallan sanoa, että en ole koskaan ollut näin onnellinen ja tyytyväinen. Se näkyy ja kuuluu myös rohkeudessa esittää ja kirjoittaa lauluja, jotka saavat itsenikin hyvälle tuulelle, Antti fiilistelee.

Antti on valmis rikkomaan muitakin omia ennätyksiään syksyllä julkaistavalla “elämänsä levyllä” Anatudella. Rima on kuitenkin asetettu korkealle: palkittu menestysalbumi En kommentoi on edelleen 105 listaviikon jälkeen yksi muutamista Suomen kaikkien aikojen pisimpään virallisella albumilistalla pysyneistä pitkäsoitoista.

Syksyllä julkaistavalta Anatude-levyltä löytyvät Hanuri-biisin lisäksi kultaa striimannut Mä hiihdän sekä platinarajan kirkkaasti ylittänyt Rahan takii. Syksyllä Antti nähdään Nelosella Idolsin päätuomarina. Ei liene epäselvää, että vuosi 2017 tulee olemaan Anatuden.

Ylös