Uutiset

ARTTU WISKARIN SINGLEN HUIKEA MENESTYS – KAIKKI LISTAT HALLUSSA!

30.6.2017

Suomalaisten tunteiden tulkki Arttu Wiskari julkaisi 7. kesäkuuta uuden singlen Meidän biisi. Kuulijat ovat ottaneet letkeän lattaritunnelmaa henkivän biisin omakseen, ja nyt se on noussut Spotifyssa jo Suomen kuunnelluimpien kappaleiden listan sijalle 9. Biisi nousee kohisten myös radioiden soittolistoilla.

– Uskomatonta, että olemme top kympissä! Kiitos kaikille kuuntelijoille, tällaisia päiviä on todella harvoin ja tästä hetkestä nautitaan nyt täysillä, Arttu kommentoi.

Kuuntele Meidän biisi tästä!

Janne Rintalan ja Jonas Olssonin tekemä sekä Jonas Olssonin tuottama Meidän biisi on rakkauslaulu, jonka tarinaan kuulijan on tuttuun wiskarimaiseen tapaan helppo samastua.

Viime syksynä julkaistiin Arttu Wiskarin neljäs studioalbumi IV. Alun perin Arttu lauloi tiensä suomalaisten sydämiin viisi vuotta sitten platinaa myyneellä esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Levyltä jäivät elämään hitit Mökkitie ja Tuntematon potilas. Kaksi vuotta sitten julkaistulta kolmannelta pitkäsoitolta Sirpaleet muistetaan jättihitti Sirpa, ja sen jälkeen on ilmestynyt myös menestyssingle Kahvimaito. Syksyllä Arttu hurmasi katsojat MTV3:n supersuositussa ohjelmassa Tähdet, tähdet.

Ylös