Uutiset

JORI SJÖROOS JULKAISI SOOLOMATERIAALIA

29.6.2017

Tuottajalegenda julkaisi ensimmäistä kertaa materiaalia omalla nimellään

“Kyllästyn aina keksimiini artisti/tuottajanimiin joten siksi jatkan omalla nimelläni.” –Jori Sjöroos

Muun muassa PMMP:n hovituottajana tutuksi tullut Jori Sjöroos on aiemmin julkaissut musiikkia Fu-Touristin, Magenta Skycoden ja ROOXXin nimillä. Nyt Etenee Recordsille sainattu Sjöroos julkaisee ensimmäistä kertaa soolotuotantoaan omalla nimellään. Kaunis ja melankolinen kappale ”Animals” on upean riisuttu teos. Sävellyksestä ja tuotannosta on vastannut Sjöroos ja laulajina kappaleella toimivat Ringa Manner (The Hearing) ja Markus Perttula.

“Tämä on ensimmäinen kappale jossa olen saavuttanut hakemaani soundia vähemmillä elementeillä. Rakastan istua studiossa ja haastaa itseni löytämään ja oppimaan uutta – tässä se kuuluu ensimmäistä kertaa. Kappaleessa oli alunperin useita kerroksia, mutta halusin jättää vain olennaiset elementit. Kuulin mielessäni tähän nais-mies dueton ja soitin Ringa Mannerin ja Markus Perttulan studioon, jotka kummatkin kirjoittivat toisilleen verset ja yhdessä kirjoitimme loput.”

Kuuntele ”ANIMALS” tästä!

Ylös