Uutiset

NELJÄNSUORAN HISTORIALLINEN SAAVUTUS – BIISI STRIIMASI KULTAA!

12.6.2017

Neljänsuora on uransa ensimmäistä kertaa striimannut kultaa: viime syksynä julkaistua Soittakaa Kuurankukkaa -kappaletta on kuunneltu Spotifyssa yli 2 miljoonaa kertaa!

– Aloin hyppiä tasajalkaa, kun saimme tiedon asiasta keikalle, onhan tämä niin mahtava juttu! Soittakaa Kuurankukkaa on tällä hetkellä toivotuin biisi keikoillamme ja selkeästi sen kulutus vain kasvaa kesää kohti, Neljänsuoran laulaja Antti Ketonen iloitsee.

Neljänsuora on valmistautunut kiireiseen keikkakesään muun muassa uuden keikkabussin voimin. Tänä suvena bändi tekee enemmän festarikeikkoja kuin koskaan aiemmin. Katso lista kesän keikoista täältä.

Soittakaa Kuurankukkaa -single löytyy Neljänsuoran viime syksynä julkaistulta kokoelmalevyltä.

Energisestä livemeiningistään tunnettu, yli 150 keikkaa vuodessa tekevä Neljänsuora on uudistanut musiikkiaan voimakkaasti. Muun muassa hiteistä Siipirikko, Valtava maailma ja Kaksi kauneinta tunnetun yhtyeen musiikki alkoi kehittyä jo useita vuosia sitten tanssimaailmasta popimpaan suuntaan ja on näin varmistanut asemansa myös levymarkkinoilla ja radiosoitossa.

Ylös