Uutiset

PIKKU G:N SENSAATIOMAISELLE PALUULLE JATKOA – LEVYTYSSOPIMUS!

30.6.2017

Sensaatiomaisen paluukeikan viime viikonloppuna Himos Juhannuksessa tehnyt Pikku G on solminut levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa.

Levytyssopimus Warnerin kanssa on eräänlainen kotiinpaluu. Vuosituhannen alussa julkaistut jättimenestykset Räjähdysvaara ja Suora lähetys ilmestyivät juuri Warner Music Finlandin kautta.

Pikku G odottaa innolla studioon pääsemistä. Uutta musiikkia on tarkoitus julkaista myöhemmin tänä vuonna.

– Palo päästä studioon on herännyt keikkojen myötä. En malta odottaa, että pääsen työstämään ja esittämään myös täysin uutta musiikkia, Pikku G sanoo.

Tänä kesänä Pikku G nähdään vielä odotetuilla festarikeikoilla Lahden Summer Upissa 15.7. sekä Seinäjoen Solar Soundissa 28.7.

Suuren kysynnän ja yleisön toiveiden vuoksi Pikku G nähdään parilla klubikeikalla myös loppuvuoden aikana. Hän esiintyy 27.10. Tampereen Pakkahuoneella ja 16.12. Helsingin The Circuksessa. Lisätietoja keikoista www.warnermusiclive.fi!

Vuosituhannen alussa suomalaisteinien päät sekoittanut Pikku G, oikealta nimeltään Henri Vähäkainu, aloitti uransa 15-vuotiaana. Pikku G on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä räppäreistä. Hän julkaisi urallaan vain kaksi albumia, joiden yhteismyynti on tänä päivänä lähes 200 000 kappaletta. Nelinkertaista platinaa myynyt debyyttialbumi Räjähdysvaara (2003) oli yli 120 000 kappaleen myynnillä julkaisuvuotensa myydyin levy. Vuotta myöhemmin ilmestynyt Suora lähetys -albumi myi platinaa.

Pikku G:n vähän yllättäväkin paluu sai alkunsa yleisön toiveesta. Pitkällisen pohdinnan päätteeksi Pikku G teki pyynnöstä tänä keväänä yhden keikan yli 10 vuoden tauon jälkeen, kun korkeakouluopiskelijat äänestivät hänet esiintymään opiskelijabileisiin Turun Hamburger Börsiin. Liput myytiin hetkessä loppuun ja vastaanotto oli ylitsevuotava. Se riitti sytyttämään kipinän uudelleen.

Ylös