Uutiset

SPOTIFY-SUOSIKKI MIKKO HARJU RIKKOO ENNÄTYKSIÄÄN!

28.6.2017

Mikko Harjun uusin single Taivas ei oo rajana julkaistiin reilu viikko sitten. Nyt kappale on alkanut kovaa vauhtia kohota Spotifyn top 50 -listalla ja ottanut kerrallaan isoja harppauksia. Tällä hetkellä biisi on Suomen 22. kuunnelluin, mikä on myös Mikon henkilökohtainen ennätys.

– Hienoa, että biisin sanoma on uponnut jengiin, sillä unelmat ovat meille kaikille tärkeitä. Olen saanut paljon viestejä siitä, kuinka kappale on rohkaissut ihmisiä ottamaan ensimmäisen askeleen kohti omia unelmiaan, Mikko iloitsee.

Taivas ei oo rajana -biisi syntyi reilu vuosi sitten, kun Mikko vielä oli omakustanneartisti. Hän kohtasi matkallaan välillä haasteita joista vain sisuuntui. Taivas ei oo rajana -laulussa Mikko pukee sanoiksi ja säveleksi ajatuksensa haaveiden toteuttamisesta.

Kuuntele biisi täältä!

Keväällä 2016 Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listalle nousi uusi artisti: Mikko Harju kosketti kuulijoita poikkeuksellisen vahvasti omakustanteena julkaistulla singlellään Mä olen tässä. Kappale lähentelee platinarajaa eli sitä on striimattu pian 4 miljoonaa kertaa. Huhtikuussa 2016 Mikko solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa. Häneltä on ennen Taivas ei oo rajana -kappaletta julkaistu singlet Ehjä ja Sinä riität, joista viimeksi mainittu on koskettanut kuulijoita niin paljon, että sen innoittamana on otettu jo ainakin parikymmentä tatuointia!

Karismaattinen, Helsingissä asuva Mikko alkoi kirjoittaa omia kappaleita 15-vuotiaana. Lahjakkuus, kova uurastus ja määrätietoisuus ovat vieneet Mikkoa eteenpäin. Hän on saanut kuulijat puolelleen niin tunteikkaalla tulkinnallaan, läsnäolon taidollaan kuin valloittavalla hymylläänkin.

Facebook
Youtube
Instagram
Snapchat: mikkoharju
Periscope: mikkoharjumusic
#teamMH

Ylös