Uutiset

STIG yllättää ja julkaisee kesän herkimmän rakkauslaulun

30.6.2017

”Korjaan sut” on pehmeä kesälaulu

Eritoten vauhdikkaista biiseistään ja pikkutuhmista sanoituksistaan tuttu STIG julkaisee kesän kynnyksellä herkkätunnelmaisen rakkausbiisin siitä, kuinka haluaa osata auttaa rakastaan. Kappale on täydellinen kesän letkeisiin tunnelmiin mutta ajasta riippumatta myös kaikille rakastuneille.

”Oon fiiliksissä tästä! Ehkä vähän eri settii mitä multa osataan odottaa, mut tavallaan myös paluuta laululeijamaisiin tunnelmiin. Biisissä koitan kömpelösti korjata murheellista beibeäni. Vaikka tiedän, ettei homma ihan niin toimi, yritän silti parhaani. Olin vähän epävarma miten onnistun tulkitsemaan tällaisen herkän biisin. Lopulta auttoi, kun kuvittelin laulavani tän hyvälle frendille, jolla oli vaikeaa. Biisissä kuullaan alkuperäiset demolaulut, kun oton toisintaminen ei enää onnistunut.” -STIG

STIG on vuosien varrella tarjonnut useita kestohittejä ja alter egoja. Ensimmäiset levyt Stig Dogg (2006) ja Stigidilaatio (2007) parodioivat rapin ja R’n’B:n kliseitä, kun taas Puumaa mä metsästän (2012) esitteli country-räpin lähettilään. UMK:ssa esitetty ”Laululeija” -kappale nosti Stigin suurempaan suosioon ja sinkut ”Ryyppy” sekä ”Puumaa mä metsästän” nousivat niinikään hiteiksi. Seuraava albumi Niks ja Naks sisälsi mm. ison hitin ”Viheltelen”. Huhtikuussa 2015 julkaistu albumi STIG sisälsi mm. kappaleet ”Roy Orbison” ja ”Lupasit et kelpaan näin”. Molemmat soivat tehokkaasti radioissa – ”Roy Orbison” myi platinaa ja oli vuoden 2015 yhdeksänneksi soitetuin kappale Suomen radioissa. Kappale oli myös Vuoden biisi –ehdokkaana 2016 Emma Gaalassa. STIGin uusimmista singleistä “Original Gigolo feat. Teflon Brothers” ja “Oon tulossa kotiin (nakkikukkaro)” ovat molemmat striimanneet yli kultarajan.

Kuuntele ”Korjaan sut” täältä!

Ahkerana keikkailijana tunnettu STIG on tunnettu mahtavasta liveshows’ta ja usein keikat lähenevätkin stand uppia, kun Stig ja DJPP päästelevät menemään. Näe STIG keikalla täällä:

To 22.6.     Jämsä, Himos Festival
Pe 23.6.    Sukeva, Original Sukeva
La 24.6.     Rauma, Raumanmeren juhannus
Pe 14.7.    Mikkeli, Asuntomessut
La 15.7.     Kuopio, Wanha Satama
La 22.7.     Turku, Gong
Pe 28.7.     Vammala, Seurahuone
La 29.7.     Hanko, Summerfest
Pe 4.8.      Puumala, Siltakemmakat
Pe 18.8.    Inari, Papana Bar
La 19.8.    Yksityistilaisuus
La 26.8.    Nilsiä, Syvärin kunkku
La 2.9.      Helsinki, (Susiklubi) The Circus
Pe 22.9.    Eckerö Line, M/S Finlandia
La 23.9.    Kokemäki, Stadium Liveklubi
To 26.10.  Yksityistilaisuus
To 2.11.     Viking Gabriella

Ylös