Uutiset

ILTA ON WARNER MUSICIN UUSI SAINAUS – ESIKOISSINKKU JULKAISTAAN PERJANTAINA!

3.7.2017

Pari vuotta sitten Cheekin Sillat-singlen naisvokalisti sai monet huokailemaan ihastuksesta. Tuon taianomaisen äänen takana oli tuolloin vasta 18-vuotias Ilta.

Ilta aloitti pian yhteistyön Warner Music Finlandin kanssa ja on jo parin vuoden ajan työstänyt omaa musiikkia. Kunnianhimoinen Ilta on ollut mukana kaikissa biisisessioissa.

Nyt kova työ on tuottanut tulosta, sillä Iltan ensimmäinen oma sinkku Koukkuun julkaistaan tulevana perjantaina 7. heinäkuuta. Biisi on Eetu Kalavaisen ja Iltan yhdessä sanoittama ja sitä on ollut säveltämässä muun muassa RZY, joka on myös tuottanut kappaleen.

– Biisissä ollaan ärsyyntyneitä siihen, että aina jäädään koukkuun miehiin, joiden seura ei tee hyvää. Mutta toisaalta niiden miesten vaikeudesta myös salaa vähän nauttii. Ainakin siihen asti, kunnes hajoaa. Siitä fiiliksestä tämä biisi syntyi, toivottavasti se voi toimia vertaistukena muille, Ilta sanoo.

Kappale tuleekin varmasti olemaan monen mimmin voimabiisi. Se esittelee myös Iltan huikeaa lauluääntä ja kuplivaa persoonaa.

Kuluneet pari vuotta ja kiertäminen Cheekin keikoilla ovat olleet opettavaisia. Ilta on jo tähän mennessä päässyt esiintymään sellaisille areenoille, joille kaikki artistit eivät pääse koko uransa aikana. Iltan ääntä on Sillat-biisin jälkeen kuultu muun muassa Bang For The Buckin Spagettii-kappaleessa.

Jyväskylässä kasvanut suomalais-saksalainen 20-vuotias Ilta esittää monipuolista poppia, jossa hänen vahva ja taipuvainen äänensä pääsee oikeuksiinsa. Artistina Ilta haluaa antaa kuulijoilleen sitä, mitä musiikki on hänelle antanut: väylän tuntea ihan kaiken ja käsitellä elämän iloja ja suruja.

Ylös