Uutiset

LAHJAKKAAN ILTAN ESIKOISSINGLELLÄ HUIKEA STARTTI!

17.7.2017

Warnerin uuden sainauksen Iltan debyyttisingle Koukkuun julkaistiin reilu viikko sitten. Kappale on löytänyt tiensä jo monien soittolistoille ja noussut Spotifyssa nopeasti 50 kuunnelluimman kappaleen joukkoon. Tällä hetkellä Koukkuun on Suomen 36. kuunnelluin biisi!

– Biisin menestys on ylittänyt kaikki odotukseni. Tällä hetkellä on tosi yllättynyt ja onnellinen fiilis siitä, että niin moni on kuunnellut biisiä, Ilta iloitsee.

Iltan ura sai alkunsa pari vuotta sitten vain 18-vuotiaana Cheekin Sillat-singlen naisvokalistina. Pian sen jälkeen hän aloitti yhteistyön Warner Music Finlandin kanssa ja on siitä asti työstänyt omaa musiikkia. Kunnianhimoinen Ilta on ollut mukana kaikissa biisisessioissa.

Koukkuun on Eetu Kalavaisen ja Iltan yhdessä sanoittama ja sitä on ollut säveltämässä muun muassa RZY, joka on myös tuottanut kappaleen. Kappale tuleekin varmasti olemaan monen mimmin voimabiisi. Se esittelee myös Iltan huikeaa lauluääntä ja kuplivaa persoonaa.

Kuuntele Koukkuun-biisi tästä!

Kuluneet pari vuotta ja Cheekin keikoilla kiertäminen ovat olleet opettavaisia. Ilta on jo tähän mennessä päässyt esiintymään sellaisille areenoille, joille kaikki artistit eivät pääse koko uransa aikana. Iltan ääntä on Sillat-biisin jälkeen kuultu muun muassa Bang For The Buckin Spagettii-kappaleessa.

Jyväskylässä kasvanut suomalais-saksalainen 20-vuotias Ilta esittää monipuolista poppia, jossa hänen vahva ja taipuvainen äänensä pääsee oikeuksiinsa. Artistina Ilta haluaa antaa kuulijoilleen sitä, mitä musiikki on hänelle antanut: väylän tuntea ihan kaiken ja käsitellä elämän iloja ja suruja.

Ylös