Uutiset

PASA JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN SINGLEN

21.7.2017

Helsinkiläinen Pasa-yhtye julkaisi tänään uuden singlen Ei vaihdeta numeroita, joka on askel aiempaa elektrosävytteisempään musiikkiin. Kappaleen kitarat kumartavat kuitenkin vanhan mestarin J. Karjalaisen suuntaan. Kappaleen on tuottanut Artturi Taira (mm. Pariisin Kevät, Rubik).

”Biisin kertoja etsii satunnaista läheisyyttä yöstä uskaltamatta sitä itse antaa. Ei vaihdeta numeroita kertoo siitä, kun ei jäädä aamupalalle vaan poistutaan ennen auringonnousua. Siitä, kun haluaisi jättää lapun pöydälle ja joutuu tarkistamaan nimen sähkölaskusta. Tinder, aamujatkot, fritsuja kaulalla”, yhtye kuvailee.

Kuuntele ”Ei vaihdeta numeroita” tästä!

Pasan uutta musiikkia voi kuulla yhtyeen paluukeikalla Kuudennella linjalla pe 25.8. Hanki omat lippusi täältä!

2000-luvun alussa lapsuudenystävysten perustama Pasa julkaisi debyyttialbuminsa syksyllä 2011. Samana vuonna bändi valittiin musiikkialan ammattilaisten järjestämään Tulevaisuuden tusina 2011 -äänestykseen sekä Emma-tulokasehdokkaaksi vuonna 2012. Sen jälkeen yhtye jäi pitkälle tauolle ja on valmistellut toista levyään kaikessa rauhassa. Uudelta albumilta julkaistiin viime keväänä ensimmäinen single Jää vielä Helsinkiin.

Yhtye on aiemmin tullut tutuksi mm. kappaleistaan Kristiina, Metsä yöhön vaihtuu sekä Outolintu.

Ylös