Uutiset

PROFEETAT JULKAISIVAT UUDEN SINGLEN EYO FEAT. NELLI MATULA

28.7.2017

Profeetat eli Cheek ja Elastinen julkaisivat tänä aamuna 28.7. klo 8 uuden singlen EYO feat. Nelli Matula.

“Päätettiin jo heti alkuun, että julkaistaan biisejä sitä mukaa, kun niitä syntyy. Kesä on ollut rento. Viikonloppuisin ollaan nautittu Suomen isoimmilla festareilla keikkailusta ja viikolla oltu studiossa. Tuntuu, kuin kappaleet syntyisivät itsestään tämän hyvän fiiliksen kautta”, Cheek summaa.

Kuuntele EYO (feat. Nelli Matula) tästä!

EYO ei jää Profeettojen viimeiseksi kappaleeksi, koska jo viikon kuluttua julkaistaan toinen single nimeltään Pipefest, jolla mukana on myös Paleface.

“Tämä on ensimmäinen vuosi 2001 jälkeen, jolloin Pipefest festivaalia ei enää ole. Biisi on meidän konkareiden kunnianosoitus festivaalille, joka auttoi tekemään suomi hiphopista sen, mitä se nykyään on. Tämä ja tänään julkaistu EYO ovat hyvin erilaisia, mutta täydentävät Profeettojen katalogia täydellisesti.”, Elastinen kertoo.

Profeettojen kesän seitsemästä festivaalikeikasta on jäljellä enää huomenna lauantaina 29.7. loppuunmyyty Qstock ja lauantaina 19.8. järjestettävä Blockfest.

Ylös