Uutiset

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit julkaisi uuden singlen!

18.8.2017

”Tauti” julkaistiin 17.8.2017

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit julkaisi uuden singlen ”Tauti”, joka on hienoa jatkumoa ”Irti”-singlelle, joka nousi kuukausia julkaisunsa jälkeen radioiden soittolistojen kärkisijoille.

”Tauti kertoo siitä, kun oma kiinnostuksen kohde ei uskalla syöksyä rakkauteen. Siinä sitä sitten koittaa vakuutella, että rakkaus on tauti ja se on tarttuvaa. Uskon tän biisin kolahtavan sellaisiin tyyppeihin, jotka diggaa siitä, kun hyvään tanssittavaan biittiin on kirjoitettu väkevä ihmissuhdestoori.”

Uuden musiikin lisäksi Elias Kaskinen on isännöimässä syksyllä uutta tv-ohjelmaformaattia Alasti-klubia, joka kuvataan syyskuussa Kulttuuritalossa. Suomen kärkiartistit avautuvat Eliaksen haastattelussa urastaan ja musiikistaan, jonka jälkeen he esittävät omaa tuotantoaan normaalia riisutummalla toteutustavalla. Eliaksen juontamat Alasti-klubit ovat saavuttaneet suuren suosion Helsingissä ja konsepti televisioidaan nyt ensimmäistä kertaa.

Kuuntele “Tauti” tästä!

Ylös