Uutiset

Kotimaisen musiikin huippunimet avautuvat Alasti-klubilla

9.8.2017

Uusi musiikkiohjelma yksinoikeudella C Moressa

Alasti-klubi on keikkasarja, joka koostuu intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä. Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Uusia puolia tutuista kappaleistaan etsivät mm. Vesala, Juha Tapio, Mikael Gabriel ja Kaija Koo. Tähdet riisuu kysymyksillään Elias Kaskinen. Syyskuussa Helsingin Kulttuuritalolla taltioitavat keikat esitetään vuoden 2017 lopulla C More -suoratoistopalvelussa.

Alasti-klubilla etsitään tutuista lauluista uusia puolia ja riemuitaan pienistä yksityiskohdista. Klubin ydinajatus kiteytyy siihen, että alastomuus on kaunista ja rumaa, pelottavaa ja kiihottavaa, paljasta ja siksi rakastettavaa. Konsertit sekä C Moressa nähtävät taltioinnit koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista keikoista. Alasti-klubissa on mukana kahdeksan artistia: Vesala, Mikael Gabriel, Juha Tapio, Kaija Koo, Michael Monroe, Erin, Lauri Tähkä sekä Tuure Kilpeläinen.

Artisteja haastattelee muusikko-juontaja Elias Kaskinen kaivaen kollegoistaan esiin vastaukset kaikkein tärkeimpiin kysymyksiin. Ohjelma perustuu Alasti-klubikonseptiin, joka on Elias Kaskisen, Kalle Lindrothin ja Roope Salmisen alkuperäisidea. Kaskinen on isännöinyt klubia vuodesta 2014 alkaen ja tänä syksynä klubisarja toteutetaan Helsingin Kulttuuritalolla intiimissä black boxissa.

Konserttiaikataulut sekä lipunmyynti

la 16.9. Erin
su 17.9. Mikael Gabriel
ma 18.9. Michael Monroe
ke 20.9. Juha Tapio
to 21.9. Tuure Kilpeläinen
ti 26.9. Vesala
ke 27.9. Kaija Koo
to 28.9. Lauri Tähkä

Alasti-klubin konserttien liput tulevat myyntiin Lippupisteessä perjantaina 11.8.2017 klo 9. Keikat järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla.

Ohjelman tuottaa Rabbit Films Oy ja se saa ensi-iltansa C Moressa loppuvuodesta 2017. Alasti-klubin jaksot ovat katsottavissa C Moressa ja ne esitetään myös Subilla keväällä 2018.

Ylös