Uutiset

ELIAS GOULD JULKAISEE UUDEN VERSION DON HUONOJEN KLASSIKKOKAPPALEESTA 22.9!

21.9.2017

Elias Gould julkaisee huomenna 22.9. uuden version Don Huonojen klassikkokappaleesta Hyvää yötä ja huomenta. Kappale on osa Juhla Mokan Suomi100-juhlakampanjaa. Katso kappaletta varten kuvattu musiikkivideo tästä!

”Juhla Mokka on ollut osa suomalaisten kahvipöytiä jo 88 vuotta ja sillä on merkittävä rooli maan rakentamisessa ja kehittämisessä. Tänä vuonna Juhla Mokka, tekijöiden kahvi, juhlistaakin satavuotiaan Suomen aitoja tekijöitä. Kampanjan musiikkina ihastuttaa Elias Gouldin uudelleensovittama versio Don Huonojen klassikkokappaleesta Hyvää yötä ja huomenta, joka kertoo suomalaisesta periksiantamattomuudesta ja tekijäasenteesta”, Uuna Kostamo Juhla Mokka -kahvin Brand Manager kertoo.

Elias Gould on syyskuussa mukana myös Don Huonojen Hyvää yötä ja huomenta 20v-juhlakiertueella lämmittäjänä. Lähes loppuunmyyty kiertue rantautuu viidelle paikkakunnalle; Lahteen, Helsinkiin, Jyväskylään, Turkuun ja Tampereelle.

Karismaattinen Elias Gould julkaisi toukokuussa singlen Loistava, joka on hänen itsensä säveltämä ja tuottama. Syyskuun alussa i-D lehti nosti Elias Gouldin yhdeksi Suomen seuraavaksi suureksi artistiksi yhdessä ALMAn ja Vestan kanssa. Gouldin tulevat kappaleet ja albumit julkaistaan yhteistyössä PME Recordsin ja Warnerin Musicin kanssa.

Lisätiedot:
Essi Varila
essi.varila@warnermusic.com

Ylös