Uutiset

Iron Maiden julkaisee The Book Of Souls: Live Chapter –livelevyn 17. marraskuuta!

21.9.2017

Iron Maiden julkaisee The Book Of Souls: Live Chapter –livelevyn 17. marraskuuta. Albumi sisältää 15 livetaltiointia Iron Madenin maailmankiertueen aikana soitetuista kappaleista. The Book Of Souls –maailmankiertue kattoi 39 maata vuosien 2016 ja 2017 aikana keräten yleisöön yhteensä yli kaksi miljoonaa Iron Maiden-fania.

Ironin Maidenin perustajajäsen ja basisti Steve Harrisin mukaan yhtye on käyttänyt kirjaimellisesti tuntikausia aikaa käyden läpi keikkataltiointeja kiertueen jokaiselta keikalta ja keräten joukosta kaikista parhaimmat vedot, joista myös välittyy kokonaisvaltainen keikkaelämys.

The Book Of Souls World Tour oli kaikintavoin suuri ja merkityksellinen kiertue. Yhtyeen solistille Bruce Dickinsonille kiertueen ensimmäinen keikka oli samalla myös ensiesiintyminen toivuttuaan kurkkusyövästä. Bruce myös päivitti lentolupansa, jotta yhtye pystyi lentämään kiertueensa keikkapaikoille uudella Ed-Force One –lentokoneella, joka oli jopa kaksi kertaa isompi kuin yhtyeen aiempi Boeing 747-lentokone.

The Book Of Souls: Live Chapter –levyä juhlitaan Iron Maidenin ensimmäisellä live streaming –tapahtumalla, joka on samalla konserttitallenteen ensi-ilta kiitoksena kaikille faneille ympäri maailmaa. ”Toivomme, että Maiden-yhteisö kokoontuu yhteen ja katsoo yhdessä keikan netin välityksellä. Useat teistä tulevat näkymään videolla, joka on koottu kaikista kiertueen keikoista”.

Lisätietoja tapahtumasta julkaistaan IronMaiden.com –nettisivulla.

The Book Of Souls:Live Chapter –livelevyn kappaleet ja paikkakunnat:

If Eternity Should Fail – Sydney, Australia
Speed of Light ¬¬– Cape Town, South Africa
Wrathchild – Dublin, Ireland
Children of the Damned – Montreal, Canada
Death or Glory – Wroclaw, Poland
The Red and the Black – Tokyo, Japan
The Trooper – San Salvador, El Salvador
Powerslave – Trieste, Italy
The Great Unknown – Newcastle, UK
The Book of Souls – Donington, UK
Fear of the Dark – Fortaleza, Brazil
Iron Maiden – Buenos Aires, Argentina
Number of the Beast – Wacken, Germany
Blood Brothers – Donington, UK
Wasted Years – Rio de Janeiro, Brazil

The Book Of Souls: Live Chapter julkaistaan fyysisesti cd:nä ja viinyylinä, joista kummastakin on saatavilla myös deluxe-versio. Konserttitallenne julkaistaan ladattavana videotiedostona.

Lisätietoja:
Elina Otsala
elina.otsala@warnermusic.com

Ylös