Uutiset

Jarkko Aholan Joulun klassikot –kirkkokiertue käynnistyy Lahdesta 6.12.2017

18.9.2017

Jarkko Aholan Joulun klassikot –kirkkokiertue käynnistyy Lahdesta 6.12.2017

Useita loppuunmyytyjä joulukonserttikiertueita kirkoissa ympäri Suomen tehneen Aholan tämän vuoden kiertue pitää sisällään kahdeksan konserttia.

Komeaääninen tenori Jarkko Ahola käynnistää tämän vuoden Joulun klassikot -kirkkokiertueensa Lahdesta joulukuun kuudes päivä. Aholan upeaa tulkintaa joulun klassikoista sisältävä kiertue vierailee kahdeksassa eri kaupungissa. Joulun klassikot –kiertue on jo tämän maamme arvostetuimpiin laulajiin kuuluvan miehen viides kirkkokiertue. Näistä useat ovat olleet loppuunmyytyjä. Joulun klassikot –kiertueen liput tulivat myyntiin maanantaina 11.9.2017.

Jarkko Ahola odottaa itse joulukonsertteja jo innolla: ”Näitä joulukonsertteja alkaa vähitellen odottamaan iltojen pimetessä, koska ne ovat tuoneet omaan jouluuni erityisen merkityksensä. Tällaisena sekulaarina pitkätukkana alkuun vähän vierastin ajatusta näinkin hartaan oloisista keikoista, mutta aivan turhaan, sillä väliin tunnelma on myös kevyt ja jopa humoristinen, mutta ennen kaikkea vastaanotto on joka kerta lämmin.”

Hiljattain 40-vuotissyntymäpäiviään Tampere-talon konsertilla juhlistanut Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) platinaa. Rock-tenorin tuorein albumi, kultarajan ylittänyt ja Romanssi (2016) debytoi loppuvuodesta virallisen albumilistan sijalla 2. Sen edelle myynneissä nousi ainoastaan Metallica. Ennen kirkkokiertueen aloittamista Ahola valloittaa myös Hartwall Arenan lavan Ainutlaatuinen ilta -yhteiskonsertissa Waltteri Torikan kanssa 3.12.2017.

Jarkko Ahola Joulun klassikot –kirkkokiertue
ke 6.12. Lahti, Ristinkirkko
la 9.12. Turku, Mikaelin kirkko
ti 12.12. Kuopio, Tuomiokirkko
ke 13.12. Joensuu, Joensuun kirkko
pe 15.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti
ma 18.12. Tampere, Tuomiokirkko
ti 19.12. Jyväskylä, Taulumäen kirkko
pe 22.12. Helsinki, Kallion kirkko

Lipunmyynti alkoi maanantaina 11.9. 2017 klo 9:00 osoitteessa Lippu.fi

Jarkko Aholan kuvat löydät tästä!

Kiertueen promoottori:
Warner Music Live, Niina Jalonen
niina.jalonen@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com / 040 846 0116

Ylös