Uutiset

KULTAA MYYNEELTÄ YOUNGHEARTEDILTA UUTTA MUSIIKKIA!

8.9.2017

Raikkaasta soundistaan tuttu Younghearted julkaisee uutta musiikkia. Laulaja Reeta Huotarisen sekä kitaristien Atte Rannan ja Emil Korkiakosken muodostaman bändin uusi single Vaikeeta ilmestyy keskiviikkona 13. syyskuuta.

Kappale kertoo niistä hetkistä, kun kaipaa lähelleen jotakuta, joka on toisella puolella maapalloa – joko kirjaimellisesti tai kuvainnollisesti.

– Pitää muistaa, että kaikki on kausittaista: vaikka välillä on vähän vaikeeta, niin huonoja aikoja seuraavat hyvät ajat, bändi muistuttaa.

Vaikeeta on bändin säveltämä, sanoittama ja soittama. Kappaleen on tuottanut Jukka Immonen. Biisin aihe on ammennettu tuttuun tapaan “yankkareiden” elämäntilanteista ja ajatuksista.

Reeta, Atte ja Emil ovat Mäkelänrinteen urheilulukion kasvatteja, jotka perustivat Youngheartedin vuonna 2015. Vuotta myöhemmin ilmestyi yhtyeen kultarajan ylittänyt debyyttialbumi Nuorisydän. Levyltä muistetaan muun muassa hitti Hetkeksi, jota on striimattu melkein tuplaplatinaan oikeuttavan määrän, lähes 7 miljoonaa kertaa. Younghearted solmi viime vuonna sopimuksen Warner Music Finlandin kanssa.

Lisätiedot:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Warner Music Live, Matti Kaunisvesi
matti.kaunisvesi@warnermusic.com

Ylös