Uutiset

Suvi Teräsniska lähtee Joulun henki –kirkkokiertueelle marraskuun lopussa

27.9.2017

Toivotun kiertueen liput tulevat myyntiin perjantaina 29.9.2017 klo 9.00

Taitavana laulajana ja koskettavana tulkitsijana tutuksi tullut Suvi Teräsniska lähtee perinteiselle ja toivotulle kirkkokiertueelle marraskuun lopussa. Joulun henki –niminen kiertue käynnistyy Lahden Ristinkirkosta 28.11. ja käsittää kuusitoista kirkkokonserttia ympäri Suomen. Konserttien liput tulevat myyntiin perjantaina 29.9.2017 klo 9.00 osoitteessa lippu.fi.

Saan vuosittain paljon viestejä, joissa minulta toivotaan joulukonsertteja. Nyt tehdään muutaman vuoden tauon jälkeen taas isompi rundi ja pyritään käymään mahdollisimman monella paikkakunnalla. Odotan sitä innolla – se on itsellekin jouluun valmistautumisen matka. Konsertti konsertilta ollaan lähempänä joulua”, Suvi sanoo.

Muun muassa Hento kuiskaus, Jos menet pois ja Täydellinen elämä –kappaleistaan tunnettu Teräsniska on julkaissut urallaan kaksi joululevyä. Yhteensä yli 350 000 albumia myynyt laulajatar palkittiin tänä vuonna arvostetulla Emma-palkinnolla. Innolla joulukiertuetta ja omaa Hartwall Arenan –konserttiaan valmisteleva Teräsniska nähdään syksyllä myös yhtenä X Factor –ohjelman tuomareista ja lisäksi Otava julkaisee syyskuun lopussa ihastuttavan Suvin talvi –kirjan.

Suvi Teräsniska Joulun henki –kirkkokiertue
ti 28.11. Lahti, Ristinkirkko
ke 29.11. Mikkeli, Tuomiokirkko
to 30.11. Joensuu, Joensuun kirkko
pe 1.12. Iisalmi, Kustaa Aadolfin kirkko
to 7.12. Jyväskylä, Taulumäen kirkko
pe 8.12. Pihtipudas, Pihtiputaan kirkko
la 9.12. Tampere, Aleksanterin kirkko
ma 11.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti
ti 12.12. Virrat, Virtain kirkko
ke 13.12. Kotka, Kymin kirkko
la 16.12. Hämeenlinna, Hämeenlinnan kirkko
su 17.12. Luvia, Luvian kirkko
ma 18.12. Turku, Mikaelinkirkko
ke 20.12. Kuusamo, Kuusamon kirkko
to 21.12. Kemi, Kemin kirkko
pe 22.12. Oulu, Oulujoen kirkko

Liput tulevat myyntiin pe 29.9 klo 9.00 osoitteessa lippu.fi. Hinnat palvelumaksuineen 30e.

www.suviterasniska.fi

Lehdistökuvat täältä!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Kiertueen promoottori:
Warner Music Live, Niina Jalonen
niina.jalonen@warnermusic.com

Ylös