Uutiset

Syyskuussa jatkuva Alasti-klubi tuo kotimaiset huippuartistit lähemmäs katsojaa kuin koskaan ennen

5.9.2017

Elias Kaskisen isännöimän Alasti-klubin tämän syksyn ensimmäisenä vieraana nähdään Erin lauantaina 16.9. Oman iltansa syyskuun mittaan tulevat saamaan myös Vesala, Mikael Gabriel, Juha Tapio, Kaija Koo, Michael Monroe, Lauri Tähkä ja Tuure Kilpeläinen. Ainutlaatuiset klubi-illat taltioidaan ja esitetään vuoden lopussa C More -suoratoistopalvelussa ja Subilla keväällä 2018.

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit –yhtyeestä tunnetuksi tullut Elias Kaskinen on järjestänyt suosittua Alasti-klubiaan vuodesta 2014. Intiimeistä haastatteluista ja akustisista musiikkiesityksistä koostuva klubi saa jatkoa tämän vuoden syyskuussa, kun Eliaksen vieraaksi astelee kahdeksan kotimaista eturivin artistia. Alasti-klubi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä oman suosikkiartistin luomisprosessin lähteille ja kuulla tarinoita lempibiisien ympäriltä itse artistin kertomana. Ensimmäisenä Kulttuuritalon lavalla nähdään juuri Antti Tuiskun kanssa yhteisbiisin julkaissut Erin, joka odottaa iltaa jo innolla: ’Ai vitsi, mun mielestä ehkä ihaninta on laulaa tekemiään biisejä yksinkertaisesti ja silleen just ”alasti”. Kertoa niistä juttuja ja vaan olla yleisön ja biisiensä kanssa siinä, sillain. Nyt on harvinainen mahdollisuus päästä kuuntelemaan niitä juttuja ja lauluja livenä “.

Helsingin Kulttuuritalon tunnelmallisessa black boxissa uusia puolia tutuista kappaleistaan ja itsestään Elias Kaskisen johdattelemina etsivät Erinin lisäksi myös Vesala, Mikael Gabriel, Juha Tapio, Kaija Koo, Michael Monroe, Lauri Tähkä ja Tuure Kilpeläinen. Konsertit taltioidaan ja esitetään vuoden lopussa ensin C More -suoratoistopalvelussa ja keväällä 2018 Subilla. Kullekin artistille on omistettu oma keikkansa ja tv-sarjan jaksonsa.

Alasti-klubikonsepti on Elias Kaskisen, Kalle Lindrothin ja Roope Salmisen alkuperäisidea. Alta voit katsoa tämän syksyn konserttien päivämäärät:

la 16.9. Erin
su 17.9. Mikael Gabriel
ma 18.9. Michael Monroe
ke 20.9. Juha Tapio
to 21.9. Tuure Kilpeläinen
ti 26.9. Vesala
ke 27.9. Kaija Koo
to 28.9. Lauri Tähkä

Alasti-klubin konserttien liput ovat myynnissä Lippupisteessä. Keikat järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla.

Ohjelman tuottaa Rabbit Films Oy ja se saa ensi-iltansa C Moressa loppuvuodesta 2017. Alasti-klubin jaksot ovat katsottavissa C Moressa ja ne esitetään myös Subilla keväällä 2018.

Medialle on varattu rajallinen määrä lippuja konsertteihin.
Lippuvaraukset: heidi.valkkila@mtv.fi

Lisätiedot
Ohjelmaviestintä:
Heidi Välkkilä, heidi.valkkila@mtv.fi, 040 544 7823, C More

Elias Kaskisen haastattelut:
Isadora Kamotskin, isadora.kamotskin@warnermusic.com,
045 120 9931

Muut artistihaastattelut:
Nora Norrlin, nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116

Ylös