Uutiset

VAIN ELÄMÄÄ –KONSERTTI JÄRJESTETÄÄN HARTWALL ARENALLA 29.12.2017

29.9.2017

Liput tulevat myyntiin tiistaina 3.10.2017 klo 9.00

Käynnissä olevan Vain elämää –ohjelman superkauden tähdet nähdään Hartwall Arenan lavalla 29.12.2017. Ainutlaatuisessa konsertissa ovat mukana Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuvat Cheek, Jari Sillanpää, Sanni, Toni Wirtanen, Jenni Vartiainen, Juha Tapio ja Kaija Koo sekä huippumuusikoista koostuva Leri Leskisen yhtye. Hartwall Arenan lavalla nähdään harvoin näin monta supertähteä samana iltana. Tiedossa on unohtumaton ilta täynnä hittejä, mielenkiintoisia tarinoita sekä ikimuistoisia hetkiä.

Konsertin liput tulevat myyntiin tiistaina 3.10. klo 9.00 osoitteessa: www.ticketmaster.fi/vainelamaa

Liput alkaen 53,50€ toimituskuluineen.

Hirvensalmen tuttuihin Satulinna –maisemiin tänä syksynä superkokoonpanolla palannut Vain elämää –ohjelma on otettu jälleen avosylin vastaan ja sekä Jenni Vartiaisen versio Keinu-kappaleesta että Cheekin versio Sinä ansaitset kultaa –biisistä nousivat suoraan perättäisinä viikkoina Spotifyn top 50 -listan ykkössijalle. Ohjelmasta syyskuun aikana (1.-24.9.) esitetyt jaksot ovat tavoittaneet yhteensä huikeat yli 2,7 miljoonaa katsojaa.

Lisätietoja:
Inka Laitinen
inka.laitinen@warnermusic.com

Ylös