Uutiset

GRACIAKSELTA UUSI SINKKU TOLEKA!

18.10.2017

Uusi biisi on Graciaksen ensimmäinen suomenkielinen soolojulkaisu.

”Toleka on mun ensimmäinen suomisoolosinkku, jossa liikutaan jo nykyajassa mutta silti on tarve edetä (toleka = edetä, step up, liikkua jne.) vielä pidemmälle. Tolekassa liikutaan yhteisönä, kollektiivina ja ystävinä.” kertoo Gracias.

Kuuntele kappale tästä!

”Toleka on helppo lokeroida ”afro”-genreen, mut mulle se on vaan paluu lapsuuteen, siihen musaan ja niihin rytmeihin jotka soi meillä kotona päivittäin. Mä päätin tuoda erityisesti ne rytmit nykyaikaan ja samalla yhdistää ne mun suurimpaan rakkauteen, eli räppiin.” Gracias jatkaa.

Lisäksi tänään julkaistiin uusi musiikkivideo Toleka -kappaleeseen. Katso se tästä!

Graciaksen suomenkielistä räppiä on kuultu aikaisemmin mm. Gettomasan kultaa striimanneessa Entä sä -biisissä ja PastoriPiken Aito G -kappaleessa.

Gracias on sainattu PME Recordsille.

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Essi Varila // essi.varila@warnermusic.com

Ylös