Uutiset

Kymmenettä albumiaan juhlistava Egotrippi julkaisi viime yönä kymmenen uutta singleä!

10.10.2017

Kymmenen-teeman ympärillä hullutteleva yhtye aikoo yllättää faninsa tänään vielä toisellakin tapaa. Tiedotamme tästä lisää iltapäivällä.

Suomen rakastetuimpiin klassikkobändeihin lukeutuva Egotrippi valmistautuu uransa kymmenennen albumin julkaisuun. Lokakuun 13. päivä ilmestyvä levy on nimetty ytimekkäästi nimellä 10. Tätä juhlistaakseen yhtye on julkaissut faniensa iloksi viime yönä kymmenen uutta singleä, jotka löytyvät digitaalisista musiikkipalveluista. Voit kuunnella kaikki kymmenen uutta kappaletta muun muassa täältä.

”Menneen viikon aikana lukuisat yhtyeen ystävät ovat julkaisseet omia Egotrippi: Top 10 -listojaan uutta levyämme odotellessa. Tiistaina 10.10. päätimme julkaista oman listamme tämänhetkisistä suosikeistamme“, virnuilee Knipi yhtyeen tempausta.

Suurin osa uusista Egotrippi-kappaleista on tuttuun tapaan orkesterin omaa kädenjälkeä, mutta joukossa on muutama biisi, joiden tekoon sekä Iisa että Tuure Kilpeläinen ovat osallistuneet. Iisan tekstittäjän taitoja kuullaan nyt radiosoitossa olevalla Ennen ja nyt –kappaleella (Säv. M. Kauste. San. M. Kauste, L. Kurki, I. Pajula) ja lisäksi Patja, on sävelletty Iisan sanoitukseen. Kaihoisan Kadonnutta kauneutta -kappaleen teksti on puolestaan syntynyt Knipin ja Tuuren yhteistyönä.

Täyden kympin miehet ottavat Suomen syksyllä haltuun Tampereelta 20.10. käynnistyvällä kiertueella. ”Malttamattomina odotellaan, että päästään soittamaan näitä uusia kappaleita vanhojen suosikkien ja harvinaisuuksien kanssa” kommentoi bändi rundin ja levynjulkaisun alla.

Egotrippi 10-kiertue

pe 20.10. Tampere , Viihdemaailma Ilona
la 21.10. Seinäjoki , Vihdemaailma Ilona
pe 27.10. Jyväskylä, London
la 28.10. Kuopio, Viihdemaailma Ilona
pe 3.11. Pori, Bar Kino
la 4.11. Joensuu, Viihdemaailma Ilona
pe 10.11. Oulu, Viihdemaailma Ilona
la 11.11. Levi, Hullu Poro Areena
pe 1.12. Vaasa, Teatro
la 2.12. Turku, Hamburger Börs Nightclub
ti 5.12. Helsinki, Virgin Oil
to 7.12. Helsinki, Viking Line m/s Mariella
la 16.12. Turku, m/s Viking Line Grace

Lisäykset ja muutokset mahdollisia.

Yli 20 vuotta musiikkia tehnyt Egotrippi teki suuren läpimurron viidennellä albumillaan Matkustaja, joka poiki yhtyeelle ensimmäisen kultalevyn. Myöhemmin julkaistu 20 suosikkia -kokoelmalevy myi jo platinaa, ja levyltä lohkaistu single Matkustaja oli vuonna 2005 eniten radioissa soinut kotimainen kappale. Kuudennella albumillaan Vielä koittaa uusi aika bändi nousi ensimmäistä kertaa listaykköseksi. Vuonna 2008 julkaistu Maailmanloppua odotellessa palkittiin kolmella Emma-patsaalla.

Soittolistat:
Egotrippi 10-parasta juuri nyt

Yhtyeen ystävien Egotrippi 10-soittolistat:
Laura Malmivaaran lista
Minka Kuustosen lista
Tommy Lindgrenin lista
LEOn lista
Joel Mäkinen (Pimeys)
Pekka Nisu (Pimeys)
Juha Hoikka (Tilhet, Pajut ja muut)
Irinan lista

Egotrippi on:
Mikki Kauste, laulu, piano, kosketinsoittimet
Knipi, laulu, kitara
Skele, kitara
Anssi Maasalo, basso
Risto Niinikoski, rummut

www.egotrippi.com

Lehdistökuvat (Tero Ahonen) täältä!

Facebook
Instagram
Twitter

Keikat:
Warner Music Live / Samppa Hartikainen
samppa.hartikainen@warnermusic.com / 050 567 5584

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com / 040 846 0116

Ylös