Uutiset

Sia julkaisee joulualbumin ”Everyday is Christmas” 17. marraskuuta!

18.10.2017

”Everyday is Christmas”-albumi sisältää kymmenen upouutta joululaulua.

Maailman menestyneimpien artistien joukkoon lukeutuva Sia ilahduttaa fanejaan sekä jouluihmisiä julkaisemalla Everyday is Christmas –nimisen joulualbumin 17.marraskuuta. Sia on säveltänyt Greg Kurstinin kanssa albumille kymmenen täysin uutta joululaulua.

Uransa aikana kahdeksan GRAMMY –ehdokkuutta kahmineen Sian vuosi on ollut työntäyteinen. Joulualbumin julkaisun lisäksi laulaja on juuri päättänyt menestyksekkään Pohjois-Amerikan kiertueensa ja hän jatkaa matkaansa Australiaan ja Uuteen Seelantiin. Tämän lisäksi Sia ohjaa ensimmäistä elokuvaansa, hänen Zaynin kanssa säveltämä ja esittämä Dusk Til Dawn on kasvanut globaaliksi hitiksi, ja hän on lainannut ääntänsä hahmolle tuoreessa My Little Pony –elokuvassa.

Sian edellinen albumi, This is Acting, oli vuoden 2016 neljänneksi myydyin albumi Suomessa.

Everyday is Christmas –albumilta löytyvät seuraavat kappaleet:
1. Santa’s Coming For Us
2. Candy Cane Lane
3. Snowman
4. Snowflake
5. Ho Ho Ho
6. Puppies Are Forever
7. Sunshine
8. Underneath The Mistletoe
9. Everyday is Christmas
10. Underneath The Christmas Lights

Lisätiedot:
Emma Hynnä / emma.hynna@warnermusic.com

Ylös