Uutiset

CHEEKIN UUSI MUSIIKKIVIDEO ENKELIT ULKONA NYT!

29.11.2017

Cheek on julkaissut musiikkivideon Enkelit -kappaleeseen. Videossa nähdään ensi kertaa pidempiä otteita tulevasta Veljeni Vartija -elokuvasta, jonka ensi-ilta on 31.1.2018. Musiikkivideon on ohjannut, kuvannut ja leikannut Simelius Simelius.

Katso musiikkivideo TÄSTÄ!

Veljeni vartija on vahva veljestarina siitä, miten samoissa lähtökohdissa kasvaneet kaksoset päätyvät elämässään aivan eri ratkaisuihin. Elokuvan budjetti on 1,8 miljoonaa euroa ja sen pääosissa näyttelevät Antti Holma, Armi Toivanen ja Saga Sarkola. Veljeni vartijan ohjaa JP Siili, tuottaa Helsinki-filmi ja levittää SF Studios.

Cheek ilmoitti marraskuussa lopettavansa uransa ensi elokuussa. Lahden Mäkimontussa 24-25.8.2018 tapahtuvat jäähyväskonsertit myytiin välittömästi loppuun. Viimeinen konsertti myytiin loppuun alle minuutissa ja toinen alle 15 minuutissa.

Lisätietoja:
Inka Laitinen
Inka.laitinen@warnermusic.com

Ylös