Uutiset

ELLINOORA JULKAISI UUDEN SINGLEN ”GLITTERI”

6.11.2017

Ellinoora julkaisi odotettua uutta materiaalia

Lokakuun lopulla julkaistu ”Glitteri” on Ellinooran ja tuottaja Samuli Sirviön käsialaa. Kappale kertoo nykyajan ongelmista ja eritoten siitä, kuinka vaikea ihmisten on näyttää tunteitaan.

”Glitteri on kevyestä ja kauniista olemuksestaan huolimatta tässä biisissä panssarin synonyymi. Musta on tosi mielenkiintoista, miten ihmeellisiä pelkoja ja suojamuureja ihmisillä on ihan tietämättään, vaikka päälle päin kaikki olis ihan hyvin. Se on musta tärkeä teema, et kaikki ei oo sitä, miltä päälle päin näyttää. Biisissä pyöritään pelkojen, paineiden, odotusten, uskalluksen, nuoruuden ja aikuisuuden välillä. Tää on mun mielestä osuva eka single seuraavalta levyltä.”

Toista levyään työstävä Ellinoora on kovassa nosteessa – 2016 syksyllä julkaistu debyyttialbumi Villi Lapsi sai huiman vastaanoton: levy myi platinaa ja Ellinoora sai neljä Emma-ehdokkuutta. Levyn kappaleista erityisesti ”Leijonakuningas”, Elefantin paino” ja ”Carrie” olivat suuria menestyksiä – platinasinkut pyörivät radio- ja Spotify-listojen kärkisijoilla. Oman tuotantonsa lisäksi mm. JVG:n ja Roope Salminen & Koirat -yhtyeen kanssa tehdyt ”Sitä säät mitä tilaat” ja ”Tanssi se ulos” -platinasinglet ovat olleet menestyksiä. Yli 160 keikkaa käsittänyt Villi lapsi -kiertue päättyy 2017 joulukuussa.

”Villi lapsi-debyyttialbumin ja kiertueen jälkeen oon ollut järjettömän inspiroitunut. Oon ollut erittäin kiitollinen siitä miten mun musa on otettu vastaan. Mua jännitti palata studioon, mut nyt on ollut parasta huomata et haluun tehdä vaan lisää ja lisää musaa koko ajan. Kaikki tuntuu jotenkin tosi voimakkaalta, luulen et se on hyvä juttu. Selkeesti nyt on käsillä tarinoita mitkä mua koskettaa just nyt. Silmät on tosi auki elämälle. Sielt on tulossa juttuja mitä ei ehkä odottaisi.”

Ylös