Uutiset

Jari Sillanpäältä uutta musiikkia yli vuoden tauon jälkeen!

7.11.2017

Jari Sillanpää on julkaissut uutta musiikkia harvakseltaan vuonna 2014 julkaistun ja platinaa myyneen Rakkaudella merkitty mies -albumin jälkeen. Viime vuonna julkaistiin kappale Suurempaa samaan aikaan Jarin elämäkerran kanssa ja nyt on vuorossa Mä elän taas –single, joka julkaistaan huomenna.

Jurek ja Somerin Petri ovat työstäneet mulle ihanan letkeän ja hyväntuulisen kesäbiisin, jonka virallinen julkaisu osuu sopivasti ensilumille. Festari- ja konserttiyleisöni otti biisin hyvin vastaan ja hoilasimme kertsiä yhdessä niin että maat, mannut ja salit raikasivat. Että mä rakastan mun työtäni”, kommentoi Sillanpää itse huomenna julkaistavaa uutta kappalettaan.

Tällä hetkellä pienellä lomalla oleva Sillanpää palaa keikkalavoille jälleen marraskuun lopussa.

Facebook

Lehdistökuvat (Mikko Harma)

Lisätietoja:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
040 846 0116, nora.norrlin@liekkipromotion.com

Ylös