Uutiset

JOULU on vuoden kiinnostavin kotimainen joulualbumi!

13.11.2017

Warner Music julkaisee 24.11. kotimaisen joulualbumin nimeltä JOULU. Levyllä eturivin artistit tulkitsevat suomalaisille rakkaita klassikkokappaleita. Luvassa on suuria tunteita ja kauniita versioita tämän päivän huippuartisteilta.

JOULU yhdistää musiikkimaailman kirkkaimmat tähdet ja mielenkiintoiset uudet tulokkaat. Levyllä ovat mukana Kaija Koo, Lauri Tähkä, Samuli Edelmann, Ellinoora, Laura Närhi, Anna Abreu, Arttu Wiskari, Elias Kaskinen, Ilta ja Mikko Harju.

Artistit ovat itse valinneet omat kappaleensa ja niistä on koostettu konstailematon kokonaisuus. Levyn tuottaja Janne Huttunen (Waltteri Torikka, Jarkko Ahola) on luonut laulujen ympärille klassisen kauniin joulutunnelman, jossa solistin ääni on tuotannon keskiössä.

Levy julkaistaan striimauspalveluissa sinkkuina 20.11. alkaen. Koko albumi ilmestyy 24.11.

JOULU-albumin biisilista:
1. Kaija Koo – En etsi valtaa loistoa
2. Arttu Wiskari – Sydämeeni joulun teen
3. Ilta – Oi jouluyö
4. Mikko Harju – Tulkoon Joulu
5. Ellinoora – Maa on niin kaunis
6. Lauri Tähkä – Varpunen jouluaamuna
7. Anna Abreu – Jouluyö, Juhlayö
8. Elias Kaskinen – Sylvian joululaulu
9. Laura Närhi – Rauhaa vain rauhaa
10. Edelmann/Perko/Paatelma – Avaruus

”Olen pitkään unelmoinut joululaulujen levyttämisestä. Suostuin välittömästi, kun minua pyydettiin mukaan JOULU-levylle. On iso kunnia päästä samalle albumille noin kovien artistien kanssa!” Mikko Harju

”On terveellistä käydä välillä oman boksin ulkopuolella. Asioita pitää kokeilla! On myös siisti ajatus että oma ääni raikaa jonkun toisen kodissa myös jouluna, tuoden toivottavasti lohtua ja rauhaa.” Ellinoora

”Tiedän, kuinka tärkeitä joululaulut ovat monille ihmisille. Siksi on hienoa, jos voin omalla tulkinnallani tuoda joulumieltä koteihin.” Arttu Wiskari

”On ihanaa versioida uudelleen kaikille tunnettuja joululauluja. Olen superonnellinen, jos pystyn mahdollistamaan sen, että ihmiset rakastuvat niihin uudelleen.” Ilta

”Tuntui, että juuri nyt oli oikea hetki levyttää Varpunen jouluaamuna. Olen haaveillut siitä pitkään ja nyt sain sen tehdä.” Lauri Tähkä

”Sylvian joululaulu on mun mielestä yksi kaikkien aikojen kauneimmista joululauluista. Se on ihanan surumielinen, mutta silti nostattava. Isänmaallinenkin, sopii hienosti Suomen juhlavuoteen!” Elias Kaskinen

”Sibeliuksen kappaleet soivat kauniisti. Samoja polkujakin olemme tepastelleet Tuusulanrantatien maisemissa. En etsi valtaa loistoa – teksti on tämän yltäkylläisyyden keskellä hyvä muistutus siitä, mikä on loppujen lopuksi tärkeintä.” Kaija Koo

Ylös