Uutiset

KATSO JVG:N UUSI ÄLÄ JÄTÄ ROIKKUU -MUSIIKKIVIDEO!

25.11.2017

Katso JVG:n ”Älä jätä roikkuu” -musiikkivideo!
Video nähtävissä tänään klo 18.00 Elisa Kulmassa.

JVG:n elokuun lopussa julkaistun Popkorni-albumin avausraita “Älä jätä roikkuu” on keikkunut Spotifyn “Suomen Top 50” -listan kärkikahinoissa koko syksyn. Tähän mennessä kappaletta on kuunneltu kyseisessä musiikkipalvelussa yli kuusi miljoonaa kertaa. Hittikappaleen uusi musiikkivideo julkaistaan lauantaina 25.11. klo 18.00 Helsingin Aleksanterinkadulla sijaitsevassa Elisa Kulmassa ja Youtube -videopalvelussa.

Suurelle biisille suuri musiikkivideo

“Älä jätä roikkuu” -musiikkivideo on toteutettu ainutlaatuisella tavalla. Perinteisen “yhden ruudun” -formaatin sijaan “Älä jätä roikkuu” -musiikkivideo on installaatio, joka koostuu kymmenistä puhelimista, tableteista ja televisioista. Tarina etenee laitteiden välillä Jaren ja VilleGallen etsiessä toisiaan. Osa näytöistä on motorisoitu ja ne liikkuvat saumattomasti ruuduilla tapahtuvan tarinan mukaan.

“Installaatiosta kuvataan myös “perinteisempi” musavideo Youtubeen, mutta parhaimman kokemuksen saa, kun menee Helsingin Aleksanterinkadulle katsomaan homman in flesh.” summaa JVG:n Jare.

Katso JVG:n uusi ”Älä jätä roikkuu” -musiikkivideo TÄSTÄ!

Musiikkivideo nähtävissä Helsingin Aleksin joulukadulla vuoden loppuun asti

Musiikkivideo on nähtävissä Helsingin Aleksanterinkadulla sijaitsevan Elisa Kulman jouluikkunassa vuoden loppuun asti. Elisan ja JVG:n välinen yhteistyö on osa Elisan “Pidetään yhtä” -hanketta, jonka tavoitteena on lisätä aikuisten ja nuorten välistä vuorovaikutusta.

“Olemme tehneet aikaisemminkin menestyksekästä yhteistyötä JVG:n kanssa. “Älä jätä roikkuu” -kappaleen sanoma istuu mainiosti “Pidetään yhtä” -hankkeeseemme ja toivommekin, että ihmiset tulevat yhdessä perheiden ja ystävien kanssa katsomaan Elisa Kulman jouluikkunassa esillä olevaa musiikkivideota.” kertoo Tiina Kuusisto Elisalta.

Lisätietoja

INKA LAITINEN
Marketing Manager, Domestic
Warner Music Finland
Arkadiankatu 4-6, 00100 Helsinki
Puh/Tel +358 40 0747 229
inka.laitinen@warnermusic.com

TIINA KUUSISTO
VP, Marketing, Consumer business
Elisa Oyj
Ratavartijankatu 5, Helsinki
PL 1, 00061 ELISA
+358 50 505 1145
tiina.kuusisto@elisa.fi

Ylös