Uutiset

PROFEETAT KOKOSI YHTEEN HITTISINKUT JA ARENA -KONSERTIN

6.11.2017

Cheek ja Elastinen päättivät laittaa Profeetat -projektin yksiin kansiin. Profeetat kävi täällä kokoaa yhteen kaikki julkaistut kappaleet. Fyysisessä paketissa on mukana myös dvd ja blu-ray Hartwall Arenan konsertista sekä behind the scenes -materiaalia.

”Valtava kunnioitus toisiamme kohtaan mahdollisti tän historiallisen retken”, Elastinen fiilistelee.

”Tää oli just kaikkea sitä mitä me ajateltiinkin. Siistiä yhteistä tekemistä, kovia biisejä, hienoja keikkoja ja hauskanpitoa, ei olis paremmin voinut toimia”, Cheek jatkaa.

Profeetat piti olla alunperin vain yhden kappaleen ja areenakonsertin yhteistyö. Kappaleita kuitenkin syntyi kuusi ja keikkoja oli yhteensä 10 – kolme loppuunmyytyä areenaa ja seitsemän festivaalia. Levyllä on lisäksi mukana uusi eyo remix ja Cheekin Profeetat –biisi.

Ylös