Uutiset

Elektroyhtye Kauriinmetsästäjät julkaisi tänään ”Huudan” EP:n

14.12.2017

Elektroyhtye Kauriinmetsästäjät julkaisi tänään ”Huudan” EP:n. EP kokoaa yhtyeen jo aiemmin julkaistuja kappaleita sekä uutta tuotantoa.

Yhtyeellä on takana kova keikkakesä: Kauriinmetsästäjät esiintyi kaikilla Suomen merkittävimmillä festareilla julkaistuaan vasta neljä sinkkua. Vuosi 2017 päättyy Tavastialla 30.12. EP-julkkarikeikalla.

”Huudan EP pitää sisällään koko Kauriinmetsästäjien matkan aivan tarinan alusta, tähän päivään. Jokainen biisi kertoo sille aikakaudelle sijoittuvia tarinoita, mikä on ollut myös meille eräänlainen yhteinen kasvuprosessi, jonka myötä olemme erittäin pitkästä yhteisestä historiasta huolimatta oppineet tuntemaan oppineet tuntemaan toisemme uudestaan.”

Kuuntele koko ”Huudan” EP tästä!

Lisätietoja:
Isadora Kamotskin
isadora.kamotskin@warnermusic.com

Ylös