Uutiset

MONINKERTAINEN GRAMMY-VOITTAJA JA MAAILMANLUOKAN SUPERTÄHTI BRUNO MARS JULKAISEE ENSIMMÄISEN TV-SPESIAALINSA!

5.12.2017

”BRUNO MARS: 24K MAGIC LIVE AT THE APOLLO” NÄHDÄÄN SUBILLA 17.12.

Bruno Marsin tajunnan räjäyttävä TV-spesiaali nähdään tallenteena Subilla 17.12. klo 19:15. Livekeikka on kuvattu New Yorkin legendaarisessa Apollo-teatterissa. Esitys saa sykähdyttävän alun Brunon korkatessa esityksen teatterin katolta. Taltioinnilla nähdään myös Bruno ’Hooligans’ –bändinsä kanssa esiintymässä New Yorkin kaduilla viihdyttämässä paikallisia laulaen ja tanssien.

Moninkertainen Grammy-voittaja sekä 21 Grammy-ehdokkuutta uransa aikana kahminut Bruno Mars on maineikas laulaja, lauluntekijä, tuottaja ja muusikko, jonka singlejä on myyty yli 180 miljoonaa maailmanlaajuisesti. Kaikkien aikojen menestyneimpiin artisteihin kuuluva Bruno on yksi harvoista artisteista, joka on itse kirjoittanut, säveltänyt ja tuottanut jokaisen Yhdysvaltain top-listan ykköseksi nousseen hittinsä. Bruno Mars on esiintynyt kahdesti yli 100 miljoonaa katsojaa keräävällä Super Bowlin puoliajalla – tänä vuonna artistin rinnalla olivat maailmanluokan tähdet Beyoncé ja Coldplay. Suomessa Bruno Marsin kaksi ensimmäistä albumia, Doo-Wops & Hooligans ja Unorthodox Hooligans ovat myyneet platinaa, ja tuorein, tänä vuonna julkaistu 24K Magic –albumi on myynyt kultaa.

Lisätietoja:
Emma Hynnä
emma.hynna@warnermusic.com

Ylös