Uutiset

ANTTI KETOSEN BIISI STRIIMASI KULTAA!

29.1.2018

Antti Ketosen soolosingle Olisitpa sylissäni julkaistiin elokuun lopussa. Biisin tarina vain kasvaa: se on jo toista viikkoa radioiden kahdeksanneksi soitetuin kappale. Nyt kappale on myös striimannut kultaa Spotifyssa.

– Oli mahtava yllätys, että ihmiset ovat kuunnelleet Olisitpa sylissäni -biisiä näin paljon. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin: suunnittelemme kovaa vauhtia jo uusia kappaleita ja pääsen taas pian studioon, Antti fiilistelee.

Neljänsuora-yhtyeen riveistä tuttu Antti oli pohtinut soolouran kokeilemista aiemminkin, mutta Tähdet, tähdet -ohjelmaan osallistuminen rohkaisi toteuttamaan ajatuksen.

Olisitpa sylissäni -kappale kertoo tulikuuman rakkauden menettämisestä. Antti Ketosen tulkinnassa kuullaan pakahduttavaa ikävää, polttavaa kaipausta, odotusta sekä toivoa tulevaisuudesta. Samuli Sirviön (mm. Ellinoora) tuottaman kappaleen on tehnyt Lauri Tähkä, ja hänen lisäkseen sitä oli sanoittamassa Sinikka Svärd.

– Biisin tekeminen oli antoisaa. Sain Latelta neuvoja, paljon ajateltavaa ja lähestymiskulmaa kappaleeseen. Studiossa kaikki loksahti maagisesti paikalleen, Antti jatkaa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Ylös