Uutiset

Chisu yllättää julkaisemalla maagisen cover-version Johnny Cashin megahitistä!

26.1.2018

Chisun I Walk the Line kuullaan Simo Halisen Kääntöpiste-elokuvan soundtrackina

Chisu julkaisee ensimmäisen kerran englanninkielisen biisin versioinnillaan legendaarisen Johnny Cashin I Walk the Line -kappaleesta (1956). Kappale on kuitenkin puhdasta Chisua; intensiivinen tuotanto ja Chisun taianomainen ääni vie kuulijan toiseen maailmaan. Chisu teki cover-version biisistä valmiiksi jo 8 vuotta sitten, mutta oikea hetki julkaista löytyi vasta nyt, ”Kääntöpiste”-elokuvan soundtrackilta.

”Hienoa, että biisi löysi monen vuoden odottelun jälkeen hienon kodin. Johnny Cashin coverointi oli tietenkin suuri haaste, mutta olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Myös elokuvan aihe on ajankohtainen ja tärkeä ja olen ylpeä että saan antaa oman panokseni elokuvalle tällä tavoin.”

Yli 200 000 albumia myynyt Chisu on yksi Suomen suosituimmista artisteista. Lahjakkaana musiikintekijänä tunnettu Chisu on palkittu urallaan kymmenellä Emma-palkinnolla sekä Teosto-palkinnolla (2011). Hän on julkaissut viisi albumia, jotka hän on sekä säveltänyt ja sanoittanut että sovittanut ja tuottanut itse. Albumit ovat myyneet moninkertaista platinaa.

Kuuntele Chisun ”I Walk the Line” TÄSTÄ!

Musiikki on suuressa roolissa Simo Halisen (mm. Kerron sinulle kaiken, 2013) ohjaaman ja käsikirjoittaman Kääntöpisteen alusta loppuun. Tiheätunnelmaisessa elokuvassa kuullaan Chisun lisäksi musiikkia muun muassa Teosto-palkinnon vuonna 2017 voittaneelta laulaja-lauluntekijä Mikko Joensuulta, elektronista indiepopia soittavalta Jaakko Eino Kalevilta sekä unenomaisesta äänimaailmastaan tunnetulta pop-yhtye Villa Nahilta.

Kääntöpiste saa ensi-iltansa 2.3.2018. Elokuvaa tähdittävät Laura Birn, Samuli Vauramo ja David Nzinga.

Katso traileri tästä!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Isadora Kamotskin / Warner Music
Isadora.Kamotskin@warnermusic.com

Ylös