Uutiset

ILTA JULKAISI UUDEN SINGLEN ”RISTITULESSA”!

19.1.2018

Upeaääninen Ilta julkaisi tänään toisen sinkkunsa, Ristitulessa. Se jatkaa artistin hienosti alkanutta uraa, joka lähti käyntiin muutama vuosi sitten Cheekin Sillat -kappaleesta.

”Haluan laulaa jokapäiväisistä asioista ja auttaa biisieni kautta ihmisiä käsittelemään erilaisia tunteita. Musiikki on antanut mullekin väylän käsitellä elämän tunteita, sillon kun on vaikeeta muuten käsitellä niitä”

Nyt ilmestyvän uuden kappaleen teksti on Iltalle tärkeä ja kertoo arkisesta tilanteesta, joka on monelle tuttu:

”Mun tunnetilat menevät helposti hetkessä nollasta sataan ja päästän ajattelemattomasti suustani kaikenlaista. Ristitulessa kertoo niistä 10 sekunnista, jolloin asiat yhtäkkiä eskaloituu ja sanoo rakkaimmalle ihmiselle asioita, joilla tahallaan haluaa satuttaa toista. Samalla kuitenkin tietää, että niitä sanoja tulee katumaan jälkeenpäin ja oikeasti haluaisi vaan olla sen toisen lähellä.”

Kuuntele Ristitulessa tästä!

Jyväskylässä kasvanut suomalais-saksalainen 21-vuotias Ilta esittää monipuolista poppia, jossa hänen vahva ja taipuvainen äänensä pääsee oikeuksiin. Iltan debyyttisinkku Koukkuun ylitti syksyllä kultarajan eli sitä on striimattu yli 2 miljoonaa kertaa.

Lataa Iltan promokuva täältä!
Kuvaaja: Viivi Huuska

Ilta sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook

Haastattelut ja lisätiedot:
Essi Varila
essi.varila@warnermusic.com

Management:
Tina Jukarainen / Manage me
tina@manageme.fi

Ylös