Uutiset

PIKKU G:N BIISIN MENESTYKSELLE EI NÄY LOPPUA – YLITTI PLATINARAJAN!

19.1.2018

Pikku G:n odotettu comeback on ollut uskomaton menestystarina. Joulukuun alussa julkaistiin kymmenen vuoden tauon jälkeen täysin uusi biisi, Solmussa feat. BEHM. Kappale vakuutti yleisön välittömästi ja se kuunneltiin suoraan Spotifyn ykköseksi. Biisi oli listan kärjessä lähes kuukauden putkeen ja nousi jo19ulun jälkeen jälleen paalupaikalle. Tällä hetkellä Solmussa on Suomen kolmanneksi striimatuin kappale.

– Huh mikä fiilis! Tämä on käsittämätöntä ja olen niin kiitollinen jokaiselle biisiä kuunnelleelle. Tästä on mahtavaa jatkaa eteenpäin kohti kevään Solmussa-kiertuetta, Pikku G iloitsee.

Vuosituhannen alussa suomalaisten teinien pään sekoittaneen Pikku G:n paluuta on odotettu pitkään. Keväällä hänet on mahdollista nähdä SOLMUSSA-kiertueella (K18), joka nähdään seuraavissa paikoissa:

4.2. Baltic Princess (Goom-risteily)
16.2. Silja Europa (Abiristeily)
17.2. Silja Europa (Abiristely)
23.3. Oulu, Viihderavintola Ilona
24.3. Levi, Hulluporo Areena
30.3. Turku, Venus Nightlife
31.3. Jämsä, Himos Areena
14.4. Helsinki, Tavastia
27.4. Tampere, Pakkahuone
28.4. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

Pikku G, oikealta nimeltään Henri Vähäkainu, aloitti uransa 15-vuotiaana. Pikku G on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä räppäreistä. Hän on julkaissut urallaan kaksi albumia, joiden yhteismyynti on tänä päivänä lähes 200 000 kappaletta. Nelinkertaista platinaa myynyt ja Emma-palkittu debyyttialbumi Räjähdysvaara (2003) oli yli 120 000 kappaleen myynnillä julkaisuvuotensa myydyin levy. Vuotta myöhemmin ilmestynyt Suora lähetys -albumi myi platinaa.

Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Warner Music Live, Samppa Hartikainen
samppa.hartikainen@warnermusic.com

Ylös