Uutiset

The Rasmus Suomen keikoille huhtikuussa!

19.1.2018

Viime vuonna pitkän hiljaiselon uudella Dark Matters –albumillaan katkaissut The Rasmus suuntaa huhtikuussa Suomen-keikoille. Tulevat keikat ovat osa marraskuussa Keski-Euroopasta ja Englannista alkanutta Dark Matters –maailmankiertuetta, joka suuntaa vielä Venäjälle ennen rantautumistaan Suomeen. Kotimaassa yhtyeen edellinen livekeikka oli viime vuoden kesäkuussa RMJ:ssä ja sitä edeltävät esiintymiset Suomessa ovatkin vuodelta 2014. Huhtikuisten keikkojen liput tulevat myyntiin maanantaina 22.1.2018.

”Hienoa päästä tekemään muutama keikka kotimaassakin pitkästä aikaa!”, kommentoi Lauri Ylönen tulevia keikkoja.

 

The Rasmus Suomen Dark Matters -keikat

Pe 20.4. Lahti, Sibeliustalo klo 19.00
Liput alk. 37,50€ (sis.palvelumaksut) www.lippu.fi
Lipunmyynti alkaa ma 22.1. klo 9.00

Su 29.4. Tampere, Tampere-talo Iso Sali
Liput alk. 37,50€ (sis.palvelumaksut) www.lippu.fi & Tamperetalon lipunmyynti
Lipunmyynti alkaa ma 22.1. klo 9.00

La 21.4. Levi, Hullu Poro Areena
Liput: www.tiketti.fi

Pe 27.4. Helsinki, Tavastia
Liput: www.tiketti.fi

Kahdeksan studioalbumia uransa aikana julkaissut The Rasmus on yksi kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisyhtyeitä. Yli neljä miljoonaa albumia myynyt bändi on päässyt nauttimaan listamenestyksestä Suomen lisäksi muun muassa Saksassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Meksikossa ja Japanissa. Yhtyeellä on liki miljoona Facebook-tykkääjää ja Spotifyssä bändin kappaleet ovat keränneet kymmeniä miljoonia soittokertoja. Bändin viime syksynä julkaistun Dark Matters -albumin on tuottanut ruotsalainen tuottajatiimi The Family ja siltä on julkaistu singleinä jo kappaleet ’Paradise’, ’Wonderman’ ja ’Silver Night’.

The Rasmus on:
Lauri Ylönen, laulu
Pauli Rantasalmi, kitara
Eero Heinonen, basso
Aki Hakala, rummut

Kuuntele Dark Matters täältä!

www.facebook.com/therasmusofficial
www.therasmus.com

Lehdistökuva:
Warner Music Live

Promoottori:
Warner Music Live / Jake Hannula
jake.hannula@warnermusic.com / 050 301 0868

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com / 040 846 0116

Ylös