Uutiset

UUSIA NIMITYKSIÄ WARNER MUSIC FINLANDILLA!

9.1.2018

Warner Music Finland on nimittänyt Ramona Forsströmin yhtiön markkinointijohtajaksi. Forsström on aiemmin hoitanut vastaavaa pestiä Warnerin ulkomaisten artistien parissa, mutta nyt hänen työtehtävänsä laajenevat myös kotimaisiin artisteihin. Forsström aloitti uransa musiikkialalla vuonna 1997 EMI Finlandissa ja on työskennellyt Warnerilla vuodesta 2008 lähtien.

Aikaisemmin Promotion Managerina toiminut Aino-Kuutamo Uusitorppa on nimitetty Senior Promotion & Influencer Manageriksi. Uusitorppa jatkaa työskentelyä mm. Suvi Teräsniskan, Pikku G:n, Antti Tuiskun, Arttu Wiskarin, Mikko Harjun, Pete Parkkosen ja lukuisten muiden artistien parissa. Uusitorppa on työskennellyt Warnerilla vuodesta 2012 alkaen.

Karoliina Kanerva aloittaa uutena Promotion Managerina ulkomaisten artistien parissa 17.1. Kanerva on aikaisemmin työskennellyt muun muassa tuotantopäällikkönä ympäri maailmaa erilaisissa viihde- ja urheilualan tapahtumissa.

Warner Music Finlandin kotimaisen puolen General Managerina työskentelee Asko Kallonen ja Warner Music Finlandin, Warner Music Liven sekä HMC Publishingin toimitusjohtajana toimii Mark Fry.

Lisätietoja:
Warner Music Finland
Minna Paakkola / HR & Project Manager
minna.paakkola@warnermusic.com

Ylös