Uutiset

YÖN POLTE JULKAISI UUDEN KAPPALEEN ”AIKAMOINEN MUNAPÄÄ”!

19.1.2018

STIGinSetä Tamun ja Kuningas Pähkinän muodostama legendaarinen trio Yön Polte on tuttu aiemmista hiteistään ”Tyttö sinä olet meritähti”, ”Rakkauden ratapiha” ja ”RIP”. Lähes 4 miljoonaa striimiä kerännyt ”Tyttö sinä olet meritähti” nousi julkaisunsa jälkeen Suomen virallisen singlelistan 7. sijalle ja kappaletta kuulee edelleen radioissa.

Tänään julkaistu uusi single ”Aikamoinen munapää” kertoo rakkaudesta ja siitä kuinka munapäät eli miehet yrittävät selvittää rakkaussotkujaan.

Miehet nyt vaan ei yleensä tajua mistään mitään, ainakaan rakkaushommissa, joten tää biisi tulee monelle ukolle tarpeeseen. Tämän voi soittaa selittelyn sijaan, kun kakka osuu tuulettimeen parisuhdeasioissa. Yritettiin parhaamme mukaan pukea sanoiksi se, mitä kaikki munapäät eli miehet yrittää selostaa, kun alkaa hommat kaatua niskaan – biisissä tehdään se mikä usein tosielämässä unohtuu; otetaan kahdenkeskistä aikaa ja puretaan sydämiltä painolastia. Aina ei tarvitse puhua, riittää että kuuntelee. Tämä on ultimaattinen lepyttelybiisi.

Lisätietoja:
Isadora Kamotskin
isadora.kamtoskin@warnermusic.com

Ylös