Uutiset

ALMALTA ILMESTYY PERJANTAINA HEAVY RULES –MIXTAPE // Mukana huippunimet MØ, Kiiara ja Tove Styrke!

26.2.2018

Suomalainen supertähti ALMA julkaisee ”Heavy Rules” –mixtapen perjantaina 2. maaliskuuta. Kuuden kappaleen mixtapella vierailevat muun muassa ensi kesänä Suomessakin esiintyvät huippuartistit ja Tove Styrke, sekä amerikkalainen laulajasensaatio Kiiara.

Helmikuussa kahdella Emma-pystillä (Vuoden Vienti ja Vuoden Biisi ”Phases feat. French Montana) palkittu ALMA on nyt julkistanut odotetun maailmankiertueensa Euroopan päivämäärät. Suomessa ALMA nähdään tulevana kesänä Ruisrockissa ja FLOW-festivaalilla.

Uusi ”Heavy Rules” –mixtape vahvistaa ALMAn asemaa tämän hetken kunnianhimoisimpien johtavien naisartistien joukossa.

”Olen kiitollinen, että olen viimeisen parin vuoden aikana saanut matkustaa ympäri maailmaa esiintyen ystävieni kanssa mahtaville ihmisille. Tuntui väärältä olla kiertueella ja kirjoittaa jatkuvasti uutta musiikkia jakamatta sitä teille. Tästä syystä päätin kasata ensimmäisen mixtape-kokoelmani. ”Heavy Rules” –mixtape on minulle supertärkeä.Teksti ja melodiat ovat aidompaa minua kuin koskaan aiemmin. En voi kiittää tarpeeksi MØ:tä, Tovea, Kiiaraa sekä upeita tuottajia ja biisinkirjoittajia, jotka ovat olleet mukana koko projektin ajan. Kiitos kun kuuntelette! En malta odottaa, että pääsen esittämään biisit teille pian.” ALMA

Heavy Rules Mixtape -biisilista:
1. Legend
2. Dance For Me feat. MØ
3. Good Vibes feat. Tove Styrke
4. Fake Gucci
5. Back2U
6. Chit Chat feat. Kiiara

Kriitikoiden ylistämistä ”Dye My Hair” –EP:stä sekä ”Chasing Highs” ja ”Phases” –sinkuistaan tunnettu ALMA on kerännyt jo yli 170 miljoonaa Spotify-soittokertaa ja kavunnut iTunes-listojen huipulle ympäri maailman.

WWW.FACEBOOK.COM/CYBERALMA
WWW.INSTAGRAM.COM/CYBERALMA
WWW.TWITTER.COM/ALMACYBER

Lisätietoja:
Warner Music Finland
Isadora Kamotskin
isadora.kamotskin@warnermusic.com

Ylös