Uutiset

ANTTI TUISKULTA UUSI BIISI – TAUSTALLA OMAKOHTAISET KOKEMUKSET

2.2.2018

Suomen kovimman poptähden Antti Tuiskun uusi biisi Vedän sut henkeen julkaistiin tänään. Kappale on Antti Tuiskun, Saara Törmän ja Jurekin kirjoittama. Laulun takana on sama tekijäkolmikko kuin esimerkiksi jättihitillä Pyydä multa anteeks kunnolla.

– Vedän sut henkeen on kertomus raastavasta ja addiktoivasta parisuhteesta. Siinä ymmärretään, että suhteesta ei pitkässä juoksussa seuraa mitään hyvää, mutta samalla on vaikea päästää irti, kun hyvät asiat tuntuvat niin hyviltä. Omassa menneisyydessäni tuollainen tilanne on ollut vähän liiankin todellinen. Siksi biisiä oli studiossa välillä hieman haastava laulaa, Antti kertoo.

Uuden biisin julkaisun kunniaksi Anatude vei Suomen seuratuimman ja tunnetuimman naisvloggaajan Mmiisaksen ajelulle. Katso video Mmiisaksen kanavalta täältä! Mmiisas on palkittu mm. Tubeconissa ja Blog Awardseissa. Kauppalehti valitsi hänet vuonna 2016 sadan vaikutusvaltaisimman suomalaisen joukkoon.

Antti Tuisku esiintyy huomenna lauantaina Emma-gaalassa, joka nähdään Nelosella klo 20 alkaen. Hänellä on tämän vuoden gaalassa peräti kuusi ehdokkuutta.

Keväällä Antti lähtee uransa isoimmalle rundille, Mun on pakko twerkkaa -areenakiertueelle. Se nähdään seuraavilla paikkakunnilla:

30.3. Tampere, TähtiAreena LOPPUUNVARATTU
31.3. Jyväskylä, Paviljonki Areena
1.4. Kuopio, Kuopio-halli
13.4. Oulu, Oulun Energia -areena LOPPUUNVARATTU
14.4. Rovaniemi, Lappi Areena
20.4. Lahti, Lahti Halli
21.4. Turku, Gatorade Center
4.5. Helsinki, Hartwall Arena
5.5. Helsinki, Hartwall Arena LOPPUUNVARATTU

Liput palvelumaksuineen alkaen 39,90€ myynnissä osoitteessa www.lippu.fi, Hartwall Arena: www.ticketmaster.fi.

Lisätiedot:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Ylös