Uutiset

Chisun I Walk the Line -musiikkivideo julkaistiin tänään!

9.2.2018

Kappale on Simo Halisen Kääntöpiste-elokuvan soundtrackina

Chisun versio legendaarisen Johnny Cashin I Walk the Line -kappaleesta on nyt saanut musiikkivideon. Koska kappale löytyy Simo Halisen ”Kääntöpiste”-elokuvan soundtrackilta, videossa näkyy myös välähdyksiä maaliskuussa julkaistavasta elokuvasta.

Videon on ohjannut Akseli Tuomivaara.

Yli 200 000 albumia myynyt Chisu on yksi Suomen suosituimmista artisteista. Lahjakkaana musiikintekijänä tunnettu Chisu on palkittu urallaan kymmenellä Emma-palkinnolla sekä Teosto-palkinnolla (2011). Hän on julkaissut viisi albumia, jotka hän on sekä säveltänyt ja sanoittanut että sovittanut ja tuottanut itse. Albumit ovat myyneet moninkertaista platinaa.

Katso ”I Walk the Line” -video TÄSTÄ!

Kääntöpiste saa ensi-iltansa 2.3.2018. Elokuvaa tähdittävät Laura Birn, Samuli Vauramo ja David Nzinga.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Isadora Kamotskin / Warner Music
Isadora.Kamotskin@warnermusic.com

Ylös