Uutiset

JVG RIKKOO ENNÄTYKSIÄ RADIOISSA!

21.2.2018

Yhtyeellä on tällä hetkellä huikeat viisi kappaletta radioiden top 100 -listalla.

JVG:n suosio radioissa on valtaisaa. Yhtyeellä on parhaillaan radiosoittoa mittaavan Radiomonitorin kokoamalla listalla peräti viisi kappaletta: Popkorni (29), Haloo Helsinki! -yhtyeen kanssa tehty yhteisbiisi Texas (34), Hombre (40), Älä jätä roikkuu (45) ja Hehkuu (62).

JVG:n elokuussa julkaistu Popkorni-albumi on lähenee tuplaplatinarajaa ja yhtye palkittiin Emma gaalassa vuoden hip hop -pystillä. Kaksikko on myynyt uransa aikana yli 200 000 albumia ja voittanut yhdeksän Emma-palkintoa.

JVG:llä on tällä hetkellä Spotifyn top 50 -listalla kolme kappaletta, joista Popkorni on sijalla 2.

Lisätietoja:
Warner Music Finland
Isadora Kamotskin
isadora.kamotskin@warnermusic.com

Ylös