Uutiset

KUNINGASIDEALTA UUSI SINGLE PERJANTAINA!

12.2.2018

Kuningasidea julkaisee odotettua uutta musiikkia perjantaina 16. helmikuuta. Uusi biisi ”Ootsä olemassa” sai alkunsa, kun bändin nokkamiehet Väinö ja Pole alkoivat pohtia olemisen, yhdessäolon ja eroamisen muotoja ja tasoja.

Olin nähnyt unta jo ajasta ikuisuuteen siirtyneestä ystävästäni. Unessa hän tervehti ja totesi, että tulee aina olemaan matkassani mukana. Se pysäytti ja idea biisistä alkoi kyteä. Mitä tapahtuu, kun jotakuta ei enää ole – kun läheinen kuolee tai muuttaa kauas pois. Aina jää jälki ja muistot, Pole sanoo.

Istuimme Polen kotona pianon ääressä ja aloimme tehdä biisiä, joka koskettaa meitä kaikkia. Siinä kysytään olennainen kysymys: ootsä olemassa? Väinö jatkaa.

Helsingissä perustettu 11-jäseninen Kuningasidea on reggaen ja rapin syövereistä inspiraationsa löytänyt veljistö. Vuonna 2009 perustettu bändi on yhdeksänvuotisen matkansa aikana työntänyt genrerajat sulatusuuniin ja muovannut yhteissoitollaan itselleen tunnusomaisen tyylin: isoja popmelodioita ja rytmimusiikin riemua.

Kunkkujen singleistä tunnetuimpia ovat mm. debyytti Enemmän duoo ku sooloo, radiohitti Pohjolan tuulet sekä platinarajan ylittänyt Sä saat mut.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Ylös